Tømrer.

Walbum Byg lægger vægt på først at aflevere opgaven, når den er 100 % i orden og tilfredsstillende for kunden

Tømrer- og snedkerarbejde

Søger du en dygtig tømrer i Helsingør og omegn?

Walbum Byg udfører alt tømrerarbejde udendørs såvel som indendørs. Vi lægger tag, bygger tilbygninger, sætter køkkener op, og renoverer lejligheder. Bygger carporte, træterrasser, og lægger gulve. Og meget andet naturligvis. Du er altid velkommen til at kontakte os med din opgave.

Tilbygninger

Når du har valgt at bygge til din bolig, er der nok at gøre for en tømrer. Her handler det om at vælge en tømrer, du taler godt med, og som forstår, hvad det er, du vil have.

Walbum Byg kommer gerne med både rådgivning og inspiration til dit projekt, hvis du ønsker det. Vi er gode til at se de optimale løsninger, så du kommer bedst muligt i mål med dit projekt. 

Renovering af lejligheder

Vi har stor erfaring med renovering af lejligheder. Her handler det tit om at rive vægge ned eller sætte nye op. Gulve og lofter, paneler og karme er ofte en del af renoveringen – og måske skal der også sættes et nyt køkken op. Vi går op i at levere et godt stykke arbejde hver gang, og vi har respekt for, at det er dit hjem, vi færdes og arbejder i. Derfor tager vi naturligvis altid hensyn til dig og dine forventninger.

God finish og specialløsninger

Walbum Byg laver også snedkerarbejde, såsom unikke bordplader efter mål, indbyggede skabe, specialtilpassede reoler, og lignende. Vi går op i at give en sidste finpudsning, så alle detaljer er på plads.

Bliv ringet op

pilen

Vi står klar til din opgave

Når du ringer til Walbum Byg ApS er det tømrermester Mikkel Walbum der tager telefonen .

Det er også ham der kommer ud og giver dig et tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  Har du brug for en dygtig og effektiv tømrermester, som kan sit kram? Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

  N

  Kvalitets tømrerarbejde

   Walbum Byg lægger vægt på først at aflevere opgaven, når den er 100 % i orden og tilfredsstillende for kunden. 

   

  Tillid er vigtig

   Det er tømrermester Mikkel Walbum, der tager telefonen. Det er også ham, der kommer ud og ser på opgaven

   

   

   

  Tilfredse kunder

  Det er ligeledes vigtigt for os at undgå enhver anledning til reklamationer. Vi overholder naturligvis alle aftalte betingelser i henhold til aftalen.

   

  Ring 41 19 62 72