Tag

Når dit nye tag skal lægges, går det hurtigt og effektivt med A Jørgensen Tømrermester ApS

Tagarbejde – tegltag og eternittag

Når dit nye tag skal lægges, går det hurtigt og effektivt med en erfaren håndværker på opgaven. A. Jørgensen Tømrermester ApS har erfaringen og er din garanti for, at taget bliver både flot og stabilt – uanset om du har valgt et eternittag/bølgetag eller et tegltag.

Vi sørger for at undertaget og tagkonstruktionerne er solide, inden vi lægger tegltaget eller bølgetaget. Vi hjælper også gerne med at fjerne og bortskaffe det gamle tag, hvis det ønskes. Undervejs i projektet dækker vi naturligvis forsvarligt af, så det ikke regner ind i forbindelse med tagskiftet. Vi forstår vores kunders bekymring, når huset kommer til at stå uden tag i en periode. Derfor tager vi altid hensyn og sørger for, at projektet forløber hurtigt og smidigt. Det giver vores kunder tryghed. 

Vi kommer også gerne ud til mindre tagreparationer, hvis der f.eks. er en eller flere tagplader eller tagsten, der er revnet eller blæst af i forbindelse med storm. Vedligeholdelse af taget og reparation af tagskader er essentielt for at bevare et sundt hus og undgå unødige fugt- og vandskader.

Bliv ringet op

pilen

Vi står klar til din opgave

Når du ringer til Walbum Byg ApS er det tømrermester Mikkel Walbum der tager telefonen .

Det er også ham der kommer ud og giver dig et tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  Har du brug for en dygtig og effektiv tømrermester, som kan sit kram? Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

  N

  Kvalitets tømrerarbejde

   Walbum Byg lægger vægt på først at aflevere opgaven, når den er 100 % i orden og tilfredsstillende for kunden. 

   

  Tillid er vigtig

   Det er tømrermester Mikkel Walbum, der tager telefonen. Det er også ham, der kommer ud og ser på opgaven

   

   

   

  Tilfredse kunder

  Det er ligeledes vigtigt for os at undgå enhver anledning til reklamationer. Vi overholder naturligvis alle aftalte betingelser i henhold til aftalen.

   

  Ring 41 19 62 72