Om os

Walbum Byg er en almindelig (omend ualmindelig charmerende og kompetent) tømrervirksomhed, som løser små og store tømreropgaver for private og erhvervskunder i hele Nordsjælland

Om os

Walbum Byg er en almindelig (omend ualmindelig charmerende og kompetent) tømrervirksomhed, som løser små og store tømreropgaver for private og erhvervskunder i hele Nordsjælland.

Når du ringer til Walbum Byg, er det tømrermester Mikkel Walbum, der tager telefonen. Det er også ham, der kommer ud og ser på opgaven, taler venligt med dig, og giver et godt tilbud. Og så er det selvfølgelig Mikkel selv, der udfører selve tømrerarbejdet dygtigt og effektivt. Derved bliver kommunikationen direkte og ligetil uden overleveringer og risiko for misforståelser. Det giver dig en tryghed for, at opgaven bliver løst præcist, som du vil have det.

Mikkel Walbum er løsningsorienteret. Under et byggeri eller en renovering kan der opstå uforudsete ting, men aldrig noget, der ikke kan løses. Selvfølgelig altid med hensyn til love og regler på området.

Walbum Byg lægger vægt på først at aflevere opgaven, når den er 100 % i orden og tilfredsstillende for kunden. Vi har til huse i Helsingør, men vi kører gerne til opgaver i hele Nordsjælland.

Virksomheden blev startet i 2014 som enkeltmandsvirksomhed, men blev i januar 2018 omdannet til et ApS Ved større opgaver lejer vi en ekstra mand ind. Nogle opgaver er bare nemmere at løse, når man er to mand. Det gør også, at vi kan speede processen op, hvis du har en stram deadline for opgaven.

Ring eller skriv endelig, så vi kan få en snak om din opgave.

.

Bliv ringet op

pilen

Vi står klar til din opgave

Når du ringer til Walbum Byg ApS er det tømrermester Mikkel Walbum der tager telefonen .

Det er også ham der kommer ud og giver dig et tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  Har du brug for en dygtig og effektiv tømrermester, som kan sit kram? Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

  N

  Kvalitets tømrerarbejde

   Walbum Byg lægger vægt på først at aflevere opgaven, når den er 100 % i orden og tilfredsstillende for kunden. 

   

  Tillid er vigtig

   Det er tømrermester Mikkel Walbum, der tager telefonen. Det er også ham, der kommer ud og ser på opgaven

   

   

   

  Tilfredse kunder

  Det er ligeledes vigtigt for os at undgå enhver anledning til reklamationer. Vi overholder naturligvis alle aftalte betingelser i henhold til aftalen.

   

  Ring 41 19 62 72